Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Χειμωνιάτικη λιακάδα

Οι ηλιόλουστες μέρες του χειμώνα έχουν κάτι το εκπληκτικό. Σου φτιάχνουν την διάθεση και σε κάνουν να πιστεύεις οτι το καλοκαίρι δεν είναι μακριά. Ειδικά την τελευταία εβδομάδα ο καιρός ειναι τόσο ανοιξιάτικος που με το ζόρι κρατήθηκα για να μην φορέσω τα πιο "ανοιξιάτικα" κοσμήματά μου.
Πλεκτά βραχιόλια με ξύλινες χάντρες

Συμβιβάστηκα και φόρεσα τα βραχιολάκια  μου με ξύλινες χάντρες. Οκ ίσως είναι λιιιιιιιιίγο πιο καλοκαιρινά από ότι χειμωνίατικα αλλα πιστεύω ότι το χρώμα τους τα κάνει να φορίουνται όλες τις εποχές.

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Φωτιστικά για παιδικό δωμάτιο

Πριν 2 χρόνια μια φίλη μου έψαχνε για φωτιστικό για το βρεφικό δωμάτιο που ετοίμαζε. Ήθελε κατι απλό αλλα χαριτωμένο και όχι πολυ μπεμπέ. Αποφάσισα λοιπόν να της φτιάξω ένα εγώ.

παιδικό φωτιστικό
Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφία του κρεμασμένο, άλλα ταίριαξε πολύ με το βρεφικό δωμάτιο του μπέμπη. Ακρίβως επειδή δεν είναι πολύ μπεμπέ θα ταιριάζει και στο παιδικό δωμάτιό του μεγαλώνοντας.
Λατρεύω τα απλά χάρτινα φωτιστικά γιατί μπορείς εύκολα να τα διακοσμήσεις και να φτιάξεις κάτι εντελώς διαφορετικό.

Άλλη μια ιδέα για φωτιστικό που ταιριάζει τόσο σε παιδικό δωμάτιο, όσο και σε πιο νεανικό είναι ένα πολύχρωμο κρεμαστό φωτιστικό.
Πολύχρωμο κρεμαστό φωτιστκό
Αλλά και τα μεγαλύτερα "παιδιά" μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Μου φτιάχνουν την διάθεση τα φωτεινά χρώματά του και για αυτό το έχω βάλει στο γραφείο μου.

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Καλό μήνα!

Πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου σήμερα και άρχισα ήδη να σκέφτομαι τι να φτιάξω για του Άγιου Βαλεντίνου! Ίσως κάτι για να στολίσω το σπίτι, ίσως κάποιο κόσμημα. Το μυαλό μου είναι ηδη γεμάτο με σκόρπιες ιδέες που περιμένουν να υλοποιηθούν.

Σκουλαρίκια καρδίες
Προς το παρόν μια ιδέα για σκουλαρίκια με καρδίες. Φοριούνται άνετα όλες τις ώρες, καθημερινά ή και για πιο επίσημες εμφανίσεις.